Редактор: e-mail: Кадър: БТВВодачката на ГЕРБ във Видин Росица Кирова разкри в

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВВодачката на ГЕРБ във Видин Росица Кирова разкри в
Коментари Харесай

Сменилата ИТН с ГЕРБ Росица Кирова: Животът ми не започва и не свършва със Слави. Идеите на ГЕРБ са няколко нива над другите

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Водачката на ГЕРБ във Видин Росица Кирова разкри в предаването " Лице в лице " по БТВ за какво се е стигнало до раздялата й с партията на Слави Трифонов " ИТН ". Припомняме, че промяната стана, откакто тя пи кафе с премиера Бойко Борисов.

" Решението да напусна партията на Слави не беше мое, а беше на него и на хората към него. Мисля, че на редколегията му, там може би всичко върви по сюжет ", сподели тя.

Тук водещата Цветанка Ризова я попита: " Заради прословутото кафе с Бойко Борисов? ", а тя отговори: " Мисля, че сюжетът не предвиждаше сходно нещо. Не мисля, че има други претекстове, само че по тази причина би трябвало да попитате самите тях. Винаги съм вярвала, че би трябвало да има мажоритарност, би трябвало да има някакви образовани хора в държавното ръководство. Такива хора смятах, че ще срещна в този план. Това беше концепцията - да съберем такива хора. Никога обаче концепцията не е била тези хора да нямат право на лично мнение. Никога концепцията не е била тези хора да зачеркнат предишното си, историята си и идеите, за които работят. Или пък да нямат право да се показват, да влизат в диспути, да разясняват тематики. Никога не е била концепцията да съберем хора и по-късно да им спуснем от горната страна какви ще са политиките. Никога концепцията не е била тези хора да нямат концепция какво ще се случи на идващия ден и да чакат от някого предписание. Това е повода аз да не съм била член на нито една партия досега. Не мога да се подчиня на сходно нещо. И когато се оказа, че това в действителност е основоположно в новия план, обикновено е пътищата ни да се разминат. Все отново животът ми не стартира и не свършва със Слави Трифонов и " ИТН ". Аз съм направила доста повече неща допускам и от това, което те ще създадат, и досега. Като жител, без да вземам участие в политическия живот, и то на политическата сцена ".

" Участието ми в коалиция ГЕРБ-СДС се случи с помощта на няколко неща. Вследствие на митингите, които направихме през 2018 година, и на ясно дефинираните от нас претенции, строителството на пътя Видин - Ботевград е реалност. В програмата на ГЕРБ е залегнал и тунел под Петрохан. За 3,5 години има над 100 починали на пътя Видин-Ботевград. Пътят ще даде опция и стопански да се развие Северозапада. Борисов е безусловно наясно както с особеностите на всичко, протичащо се в района, и със обстановката с построяването на Е-79, приел я е като своя идея да се построи. Това бе и повода да пием кафето. На тематика, обвързвана с моя град. Бих го провела още веднъж без значение от следствията. Стига да стигна резултатите, които ги има през днешния ден ", изясни още тя. 

" Ако има обич към ГЕРБ, тези, които добре ме познават и знаят какво се е случило в живота ми през последните 12 години, ще бъдат мощно обезпокоени. Защото не мога да кажа, че има избрана обич. В случая обаче, за огромно мое страдание, на политическата сцена концепциите, които се оферират от другите политически субекти, са няколко равнища надолу от тези, които оферират ГЕРБ. Практически, за жалост, може да не ми харесва, само че това е реалност. А новия политически план, на който аз бяха дала очакванията си, не предлага нищо. Това да правиш копи-пейст и да сглобяваш стратегии в час по трудово, съгласно мен, е много притеснително, изключително когато е ясно, че някой ще влезе в ръководството на страната ", съобщи Кирова.

Тя призна, че взе участие в обществено-политическия живот на Видин и района от 2006 година като член на гражданска квота първо в листите на Национална движение „Симеон Втори", а по-късно и на ГЕРБ, само че постоянно ги е подлагала на критика, защото желанието й е било районът да се развива.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР